Din pasiune pentru mișcare dar și pentru un stil de viață echilibrat, am creat un concept special pentru tine. Dynamic Studio este o altfel de sală de sport, pe care nu o vei mai întâlni în orașul nostru, Oradea.

0770 778 899

Alexandru Vaida Voievod 18, Oradea

Antrenamente dynamic

Antrenamente functionale Dynamic Studio

Antrenamentele Dynamic sunt speciale pentru că punem foarte mult accentul pe nevoile tale. Ne interesează în principal obiectivul pentru care vrei să faci sport și ulterior îți oferim toate uneltele necesare pentru a-l atinge.

Cu ajutorul și susținerea permanentă a unui antrenor, vei avea parte de  antrenamente personalizate, dinamice, diferite de la un antrenament la altul.

Beneficii Dynamic Studio

Escaladă 

escalada dynamic studio oradea

Escaladă

Cu o suprafață de cățărare de cca. 70 mp, peretele de escaladă din zona outdoor are o înălțime de 6 metri și cuprinde o zona de bouldering (cățărare fără echipament) cu o înălțime de 4 metri. Terenul de aterizare este amenajat cu saltele.

Înot 

inot dynamic studio oradea

Înot

Există o mulțime de beneficii pe care le poți obține atunci când faci exerciții de înot în mod regulat. Printre acestea se numără tonifierea musculară, creșterea forței și a rezistenței musculare, creșterea ritmului cardiac și întărirea sistemului cardiovascular, etc.

Alergare 

alergare dynamic studio oradea

Alergare

Ca orice exercițiu cardio, alergatul îți aduce numeroase beneficii. Chiar dacă la început ți se va părea greu să introduci această activitate în prograrmul tau, în scurt timp vei observa beneficiile si vei aștepta cu nerăbdare să alergi. Printre beneficii se numără îmbunătățirea capacității cardiace, creșterea performanței atletice, pierderea în greutate și chiar îmbunătățirea stării de spirit.

Clase

Circuit Dynamic Studio

Circuit

Un tip de antrenament foarte eficient, antrenamentul circuit oferă beneficii semnificative. Este un antrenament ce combină fitness-ul cardio cu antrenamentul de rezistenţă, cuprinzând o mare varietate de exerciţii şi echipamente (coarda, ganterele, mingi medicinale, aparate cu greutăţi sau propria greutate a corpului).

Body Pump Dynamic Studio

Body Pump

Antrenamentul se concentrează pe utilizarea de greutăți medii și mișcări repetate de foarte multe ori, ce te vor ajuta să scapi de grăsime și să câștigi forță și condiție musculară.

Anda Filimon Dynamic Studio

Zumba

Implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, respectiv dans din buric. Sunt incluse și exerciții de squat și streching.

Burning Cardio Dynamic Studio

Burning cardio

Această clasă constituie un antrenament complet, în timpul căruia se insistă pe tonifiarea și definirea abdomenului și consolidarea musculaturii spatelui, pentru a îmbunătății postura. De asemenea, fesierii și mușchii picioarelor sunt conturați eficient.

BODY SHAPE

Body Shape

Această clasă constituie un antrenament complet în timpul căruia se insistă pe tonifiarea și definirea abdomenului si consolidarea musculaturii spatelui pentru a imbunatatii postura. De asemenea fesierii si muschii picioarelor sunt conturati eficient.

ABS

Abs Workout

Este un antrenament ideal pentru cine dorește o modelare a părții superioare a corpului, fiind un antrenament ce vizează abdomenul, talia, spatele și brațele. Acest antrenament include și o serie de exercitii cardio, care ajută la creșterea ritmului cardiac, la arderea grăsimilor și creșterea condiției fizice.

Step Tone

Step Tone

Este un antrenament cardio ce asigură o ardere semnificativă de calorii și o bună tonifiere a musculaturii. După o rutină cardio de câteva minute, urmează o gamă de exerciții pentru tonifierea părții superioare a corpului: a brațelor, umerilor, coapselor, gambelor și a abdomenului.

MIX

Mix Workout

Este un antrenament de intensitare redusp, în realizarea căruia sunt antrenați toți mușchii corpului. În cadrul acestui antrenament se insistă pe exerciții care tonifică musculatura brațelor și a pieptului.

Pilates Dynamic Studio

Pilates

Pilates se refera la un sistem fizic de aerobic care se concentrează în special pe dezvoltarea principalilor mușchi ai coloanei vertebrale pentru a obține și menține o direcție și o poziție cât mai perfectă a corpului.

Stefan Mos Dynamic Studio

FightLab

Conceptul FightLab înglobează toate mijloacele specifice și nespecifice de pregătire din sporturile de contact urmărind dezvoltarea tuturor calităților, fizice cât și psihice. Antrenamentul constă în dezvoltarea puterii (forța explozivă), pliometrie, forță, cardio, anduranță musculară și stabilitate (CORE), suplețe, coordonare și mobilitate. Toate acestea vor contribui la îmbunătățirea condiției fizice prin exercitii cu: greutatea corporală proprie, gantere, kettlebell-uri, mingi medicinale și alte metode specifice ce vor stimula metabolismul și vor îmbunătăți capacitatea de antrenament generală.

BodyART Dynamic Studio

bodyART

Armonie și eleganță ce te conduc către un alt nivel de conștientizare a propriului corp. Un antrenament cu adevărat profund care îți va atinge atât trupul, mintea cât si sufletul.

yoga dynamic studio

Yoga

Este o practică care aduce împreună mintea și corpul. Această practică încorporează atât exerciții de respirație, meditație, cât și poziții special concepute pentru a încuraja relaxarea și a reduce stresul. Yoga este excelentă pentru flexibilitate, putere, postură și echilibru.

Copii

Gimnastică acrobatică

Gimnastica acrobatică reprezintă o combinare a gimnasticii la sol cu dansul. Poate fi definit ca o îmbinare între frumusețea dansului, tehnica și dificultatea elementelor specifice gimnasticii și armonizarea efortului individual.

Antrenamente functionale kids

Antrenamente Personale

Pentru o dezvoltare frumoasă și armonioasă e foarte important ca un copil să facă mișcare de mic. Cu îndrumarea și sfaturile potrivite primite de la antrenorii noștri, copilul tău va iubi antrenamentele personale marca Dynamic Studio!

Consiliere nutritionala 

groze rebeca nutritie dynamic studio

Consiliere nutrițională

Prin consultul nutrițional beneficiezi de evaluarea masei musculare si a masei adipoase, realizarea calculului IMC (indicele de masă corporală) și sfaturi de dietă personalizată.

Consiliere psihologică

mirela parv psiholog dynamic studio

Consiliere psihologică

Acest consult te va ajuta să înțelegi și să conștientizezi importanța factorilor psihologici care intervin în activitatea fizică.

Recuperare medicala

novokinetic recuperare medicala

Recuperare medicală

Recuperarea medicala se ocupa de diminuarea dizabilitatii, reducerea deficitului functional folosind pentru aceasta factorii fizici.

0