TERMENI ȘI CONDIȚII

 

          Termenii și condițiile de utilizare a site-ului dynamicstudio.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

          Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site. În cazul în care nu acceptați acești termeni și condițiile prezentate în acest document, nu puteți fi client Dynamic Studio, site-ul fiind utilizat obligatoriu pentru programări.

          Acest website îşi propune să ofere membrilor săi înregistraţi informaţii şi anunţuri de ultimă oră complete şi exacte. Cu toate acestea însă, toate informaţiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.dynamicstudio.ro sau în orice alt produs care este realizat şi promovat de dynamicstudio.ro nu reprezintă activitate de consultanţă sau orice fel de activitate de intermediere.

          Va rugăm să parcurgeti acest document cu atenţie. Prin accesarea site.ului aflat la adresa http://www.dynamicstudio.ro, denumit în continuare “dynamicstudio.ro”, sau prin orice alt fel de accesare a conţinutului acestui website, sunteti obligat să respectati termenii documentului.

DESCRIEREA SERVICIILOR

          Dynamicstudio.ro pune la dispoziție informații exacte în legătura cu serviciile oferite de sala de fitness denumită Dynamic Studio, precum și o platformă cu ajutorul căreia clienții se pot programa la diferitele clase și antrenamente pe care sala le oferă. Utilizarea platformei este obligatorie pentru fiecare client.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

          Dynamicstudio.ro nu este răspunzătoar în nici un fel de pierderile sau daunele pe care clienții le-ar putea suferi ca urmare a folosirii informațiilor prezentate în acest site web. Dynamicstudio.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

REGULI GENERALE

          Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

          Dynamicstudio.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. În cazul în care platforma utilizată pentru programări nu funcționează din varii motive, programările/anulările programărilor se pot face telefonic, la numărul de telefon 0770778899.

CONTINUTUL SITE-ULUI

           Conţinutul şi designul dynamicstudio.ro, precum şi orice alt material având legătură cu dynamicstudio.ro trimis prin email sau furnizat în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design şi orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la “Conţinut dynamicstudio.ro “), aparţin dynamicstudio.ro şi colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat expres (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu poţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deţine o permisiune scrisă din partea dynamicstudio.ro

          Poţi copia şi printa conţinutul dynamicstudio.ro doar pentru uz personal, lipsită de intenţie comercială. Cu excepţia celor spuse mai sus, conţinutul dynamicstudio.ro nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

          Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea dynamicstudio.ro:

  1. reproducerea sau stocarea conţinutului site-ului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului dynamicstudio.ro, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea dynamicstudio.ro.
  3. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al dynamicstudio.ro asupra conţinutului site-ului.

          Orice utilizare a conţinutului dynamicstudio.ro în alte scopuri, decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conţinutului dynamicstudio.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@dynamicstudio.ro

          Dynamicstudio.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul la conţinutul site-ului.ro sau la o parte a acestui conţinut.

          Dynamicstudio.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului sau de a schimba preţurile produselor fără un aviz prealabil. De asemenea, dynamicstudio.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conţinut.

          Informaţia pe care ai furnizat-o despre tine către dynamicstudio.ro va fi folosită doar în concordanţă cu termenii Acordului de Confidenţialitate al dynamicstudio.ro

          Deşi în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurării calităţii şi corectitudinii articolelor publicate în site, dynamicstudio.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului său. Dynamicstudio.ro nu îşi asumă răspunderea, în nicio situaţie, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite că urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site, chiar dacă dynamicstudio.ro te atenţionase anterior că folosirea acestor informaţii fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

           Dynamicstudio.ro nu garantează acurateţea, corectitudinea sau caracterul actual al informaţiilor ori serviciilor furnizate de site.

          La cererea dynamicstudio.ro, eşti de acord să exonorezi de răspundere dynamicstudio.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare şi să acoperi cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară că urmare a încălcării clauzelor prezentului contract.

FORTA MAJORA

          Dynamicstudio.ro afiliaţii sau/şi în general, furnizorii de informaţie către dynamicstudio.ro nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în conţinutul furnizat de publicaţiile site-ului, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa dynamicstudio.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la dynamicstudio.ro, lipsa funcţionarii conexiunii la internet, lipsa funcţionarii conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele dynamicstudio.ro, erorile de operare, greva etc.

SCHIMBAREA TERMENILOR PREZENTULUI ACORD

          Dynamicstudio.ro este îndreptăţit, fără notificare şi fără îndeplinirea unor alte formalităţi, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când aceşti termeni se vor modifică însă dynamicstudio.ro te va notifica prin intermediul emailului şi prin publicarea în prima pagină a siteului a comentariului schimbărilor intervenite. Accesul în site şi folosirea serviciilor dynamicstudio.ro după momentul notificării sau al afişării comentariilor privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că ţi-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

          De asemenea, unele servicii oferite de dynamicstudio.ro pot face obiectul unor termeni diferiţi, care vor fi afişaţi în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesaţi înainte de folosirea serviciului.

PUBLICITATEA SI CONTINUTUL FURNIZAT DE ALTE PARTI

          Părţi ale conţinutului inclus în dynamicstudio.ro pot să fie furnizate de terţe persoane cu care dynamicstudio.ro are încheiate contracte de furnizare de conţinut. De asemenea, în interiorul conţinutului dynamicstudio.ro pot fi incluse secţiuni publicitare în care se vor afişa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. Dynamicstudio.ro nu este responsabil în nicio măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, dynamicstudio.ro nu este responsabil asupra conţinutului paginilor la care se face trimitere din dynamicstudio.ro

SCHIMBAREA TERMENILOR PREZENTULUI ACORD

          Dynamicstudio.ro este îndreptăţit, fără notificare şi fără îndeplinirea unor alte formalităţi, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când aceşti termeni se vor modifică însă dynamicstudio.ro te va notifica prin intermediul emailului şi prin publicarea în prima pagină a siteului a comentariului schimbărilor intervenite. Accesul în site şi folosirea serviciilor dynamicstudio.ro după momentul notificării sau al afişării comentariilor privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că ţi-ai dat acordul asupra noilor termeni și condiții ai prezentului acord.

         De asemenea, unele servicii oferite de dynamicstudio.ro pot face obiectul unor termeni și condiții diferiţi, care vor fi afişaţi în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesaţi înainte de folosirea serviciului.

NOTIFICARI

         Orice notificare către dynamicstudio.ro trebuie trimisă în scris, prin intermediul poştei, al faxului sau prin e-mail la adresa contact@dynamicstudio.ro

         Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are că obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţă instanţelor româneşti.

INCHEIEREA ACORDULUI

         Dynamicstudio.ro își rezervă dreptul de a schimba acești termeni și condiții, respectiv politicile in orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

logo dynamic studio oradea